Hi!

Voor een project verbonden aan een expositie in een ruimte op IJburg zijn wij - Rosa Smalen, studerend aan de afdeling Fotografie, en Roos Breeuwer, studerend aan de afdeling Beeldende Kunst, van de Rietveld Academie - op zoek naar allerlei soorten mensen (man, vrouw, groot, klein, dik, dun, blank, gekleurd, volwassenen, ouderen, kinderen, etc.) die voor ons model willen staan in hun ondergoed (lees: onderbroek). Het gaat om een close-up shot van het ondergoed + een stukje van de benen en buik. Je gezicht zal niet te zien zijn en daarmee behoud je dus je privacy! Ook zullen de foto’s voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt dan de fotoserie voor de expositie; hiervoor zullen wij een contract opstellen.

Op donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei, vinden er twee shootingdagen plaats in Amsterdam. Het nemen van de foto’s duurt max. 15 minuten p.p. en wij zorgen ervoor dat er genoeg te eten en te drinken is voor iedereen. Helaas hebben wij verder geen budget beschikbaar, maar omdat wij er toch heel graag iets tegenover stellen, bieden wij het volgende:

- Eeuwige dankbaarheid

- Een tegoedbon voor een fotosessie á 2 uur p.p. (geldig van 01-07 t/m 01-09 a.s.)

De tegoedbon voor de fotosessie is voor iedereen vrij in te vullen: jij geeft aan wat voor foto’s je wilt. Dit kunnen bijvoorbeeld castingfoto’s zijn, maar als je graag foto’s van je kind, je hond of je huis wilt, dan mag dat natuurlijk ook ;)! Portfolio op aanvraag.

Geïnteresseerd? Stuur dan een privébericht of een e-mail naar projectspaceroosbreeuwer @live.nl mét:

- Een full body foto (gewoon met kleding uiteraard)

- Je beschikbaarheid op donderdag en/of vrijdag (tussen 10.00 en 22.00).

We horen graag van jullie!

Liefs,

Rosa & Roos

06-16006440 (fotograaf)

06-23732548 (organisatie expositie)

Facbookevent: https://www.facebook.com/events/257159141097481/